Kunstnervejledning til strømlining af din sangskrivning, produktionsproces

Ligesom enhver anden gentagen opgave skal oprettelse af musik teoretisk blive en mere strømlinet proces, jo mere vi gør det. Teoretisk set. Selvom det ikke altid er let, er strømlining af produktionsprocessen en af ​​de bedste måder at opnå succes i musikbranchen. Her ser vi på nogle teknikker til at få det til at ske.

Som sangskrivere og producenter stræber vi efter at skrive og indspille en bedre sang hver gang vi sætter os ned for at arbejde på vores håndværk. I processen og over tid udvikler vi til sidst effektive metoder til at strømline udførelsen af ​​vores kreative aktiviteter baseret på det, der har fungeret godt for os i vores fortid.

Eller i det mindste skal vi gøre det. Det er tydeligvis lettere sagt end gjort – og med verden vendt på hovedet for kunstnere i disse dage, er det ikke altid let at forpligte lange timer til at finpudse vores håndværk.

Men her er sagen. Effektivisering er en af ​​de klareste veje til succes i musikbranchen, som jeg personligt kender til. For det første, hvis du ofte vil udgive musik, som dine fans kan høre, betaler det sig at have et system på plads, så du udsender materiale af høj kvalitet, der lyder som dig hver gang.

Zak Waters (alias Pretty Sister) fortæller om sit personlige system til prepping til cowriting og produktionssessioner i nedenstående interview, takket være Soundflies Songwriting For Producers online-kursus.

About the Author

You may also like these