A2IM Indie Music Libera Awards Nomineringer åbne

A2IM-indiemusik Libera Awards fejrer 10 år den 17. juni 2021, og indsendelser er nu åbne.

Som i 2020 afholdes Libera Awards virtuelt. Men hvis det er helt sikkert for folk at samles i grupper inden showet, tilføjes en personlig begivenhed.

Libera Awards fejrer ikke længere kun album. I 2021 er kravene til nomineringskrav blevet udvidet til at muliggøre plader, der inkluderer singler, EP’er og album i alle kategorier.

To nye kategorier tilføjet:

A2IM Humanitarian Award ærer programmer og arbejde af en person, kunstner eller virksomhed designet til at forbedre verden gennem det uafhængige musikfællesskab.
A2IM Artist Record of the Year Award går sammen med A2IMs nye initiativ, A2IM Artist, der blev lanceret i februar 2020 for at hjælpe selvudgivende kunstnere med at optimere deres karriere. Denne priskategori er åben for alle selvudgivende kunstnere, der er registreret som en A2IM-kunstner. At blive en A2IM-kunstner er gratis; kunstnere kan deltage her.
SÅDAN AFGIVES: Hvert år sender uafhængige musiketiketter fra enhver genre, størrelse og geografisk placering deres musik, videoer, kunstnere og kampagner til nominering, der skal stemmes om af deres jævnaldrende. 2021 Libera Award-nomineringerne er nu åbne. Nomineringer lukker den 7. december 2020. Mere her.

About the Author

You may also like these