Trump siger TikTok-aftale, hvis ByteDance holder kontrol

En række af igen tilbud om køb af TikToks amerikanske operation ramte endnu en vejspærring mandag med tilladelse til præsident Trump, der sagde, at TikTok skal have fuld kontrol over USA.

“De vil ikke have noget at gøre med det, og hvis de gør det, vil vi bare ikke indgå aftalen,” sagde Trump til Fox-få, der henviste til TikTok-ejeren ByteDance og en aftale, der angiveligt ser en 20% -andel solgt til Oracle og Walmart. .

”Det vil blive kontrolleret, fuldstændig kontrolleret af Oracle, og jeg antager, at de bliver offentlige, og de køber resten ud af det – de køber meget ud, og hvis vi finder ud af, at de ikke har det samlede beløb kontrol, så vil vi ikke godkende aftalen, ”sagde han.

Det amerikanske handelsministerium var indstillet på at begrænse adgangen til TikTok fra sidste søndag med et forbud mod nye downloads.

Medmindre en passende aftale var på plads, ville det den 12. november forbyde enhver virksomhed at tilbyde internethosting eller indholdsleveringsnetværk til TikTok og effektivt lukke den ned i USA.